Nieuws, updates en meer

Het idee achter wijcontrolerenjedata.nl

Voor de oprichting van wijcontrolerenjedata.nl hebben we jarenlang als adviseur gewerkt bij veel verschillende organisaties. Hoe zeer die organisaties ook verschilden, een ding was altijd hetzelfde. Iedere administratie bevat fouten en risico's. Het handmatig opsporen van fouten en risico's is bewerkelijk en (laten we eerlijk zijn) niet het leukste werk. Toch kunnen kleine fouten kostbare gevolgen hebben. Denk aan fraude, dubbele facturen of boetes van de belastingdienst.

Om dat probleem op te lossen hebben we - in co-creatie met de universiteiten van Leiden, Groningen en Wageningen - software ontwikkeld om de administraties van onze klanten met behulp van algoritmes te scannen op fouten en risico's.

Wat in het groot kan, kan ook in het klein. Geen maatwerk-controles na een technische implementatie. Maar bewezen standaard-controles, toegankelijk via 4 simpele stappen in een betrouwbare webshop.

Welkom bij
WijControlerenJedata.nl

Voordat je verder gaat, vragen we je akkoord te gaan met onze Algemene voorwaarden en onze Cookies.

Ik ga niet akkoord Ik ga akkoord

Controleren javascript ondersteuning

Voor een optimale gebruikerservaring, maakt deze website intensief gebruik van javascript.

Als deze tekst niet snel wordt vervangen, ondersteunt uw browser GEEN javascript. Schakel javascript in uw browser in of gebruik een andere browser.