Het idee achter wijcontrolerenjedata.nl

Door , gepubliceerd op

Voor de oprichting van wijcontrolerenjedata.nl hebben we jarenlang als adviseur gewerkt bij veel verschillende organisaties. Hoe zeer die organisaties ook verschilden, een ding was altijd hetzelfde. Iedere administratie bevat fouten en risico's. Het handmatig opsporen van fouten en risico's is bewerkelijk en (laten we eerlijk zijn) niet het leukste werk. Toch kunnen kleine fouten kostbare gevolgen hebben. Denk aan fraude, dubbele facturen of boetes van de belastingdienst.

Om dat probleem op te lossen hebben we - in co-creatie met de universiteiten van Leiden, Groningen en Wageningen - software ontwikkeld om de administraties van onze klanten met behulp van algoritmes te scannen op fouten en risico's.

Wat in het groot kan, kan ook in het klein. Geen maatwerk-controles na een technische implementatie. Maar bewezen standaard-controles, toegankelijk via 4 simpele stappen in een betrouwbare webshop.

Automatische data-analyses op veelvoorkomende risico's

Binnen wijcontrolerenjedata.nl bouwen we stap voor stap aan een 'bibliotheek' van data-analyses die jouw leven makkelijker gaan maken. Deze analyses zijn ontwikkeld in samenwerking met de controllers en administrateurs van onze klanten en verschillende andere specialisten (bijvoorbeeld op het gebied van fiscaliteit).

De veiligheid van je data staat voorop

Hoe wij met de gegevens van onze klanten omgaan is de levensader van ons bedrijf. Op dagelijkse basis analyseren we met behulp van honderden algoritmes vele honderdduizenden gegevens van onze klanten. Dat kan alleen omdat we de beveiliging van gegevens zeer serieus nemen. Gespecialiseerde bureau's voeren periodiek audits uit om de beveiliging van onze software te testen. Verder ontwerpen we onze analyses op basis van het 'privacy by design' principe. Data die we niet nodig hebben, vragen we niet op. Jouw gegevens zullen nooit worden verkocht en zullen automatisch worden verwijderd. Onze klanten betalen voor onze analyses. Ze betalen niet met hun data.

Niet goed, geld terug

Omdat we werken met gestandaardiseerde en geautomatiseerde analyses, kunnen we onze analyses tegen scherpe tarieven aanbieden. Wij zullen altijd goedkoper zijn dan een accountant, interim-controller of consultant. Betalen kan via iDeal of op rekening. Voordat je betaalt voeren we een check uit op de kwaliteit van je data. Is die niet goed genoeg om betrouwbaar over te kunnnen analyseren? Dan geven we dat aan, voordat je betaalt. Ben je niet tevreden? Dan krijg je zonder discussie je geld terug.

In control met onze oplossingen

We hebben verschillende producten om met algoritmes in control te komen. Om datagedreven te gaan werken en om data slim te gebruiken om continu te verbeteren.

GRATIS

Laagdrempelige manier om kennis te maken met geautomatiseerde data-analyses

Gratis

FLEX

Een maatwerk algoritme om dat ene specifieke probleem in je administratie op te lossen

Vanaf 4500

EXPERT

Een met een vakinhoudelijk expert ontwikkelde en beproefde set algoritmes op specifieke thema's

Vanaf 5000

ENTERPRISE

Een volledige suite om datagedreven continu te verbeteren met een onbeperkt aantal algoritmes

Vanaf 50000

Op de hoogte blijven?

Volg ons op  LinkedIn of lees ons blog.

Tip je collega

De kleine lettertjes

Voorwaarden

Home
Oplossingen Gratis Flex Expert Enterprise
Blog Ons verhaal Contact