AFAS online, Exact, Visma en nog 17 andere boekhoudpakketten

Door , gepubliceerd op

We kunnen veel bij wijcontrolerenjedata.nl. Veel, maar niet alles. We sporen de fouten en risico’s op in je administratie, maar we zijn geen boekhoudpakket. Ben je op zoek naar een boekhoudpakket? In dit artikel noemen we er 20. En als je op basis van die 20 er eentje gekozen hebt, laat je dan af en toe door ons de fouten uit je administratie halen? Want het maakt niet uit hoe goed je boekhoudpakket is. Ze gaan nooit alle fouten voorkomen...

Oh ja, belangrijk om te weten: we worden niet gesponsord door een of meerdere van de bedrijven hieronder. Natuurlijk hebben we de ambitie om ooit op een dag voor veel te veel geld door SAP overgenomen te worden, maar tot die tijd is het onderstaande lijstje volledig onafhankelijk.

AFAS online

AFAS online is het cloudplatform van AFAS. AFAS online is een van de grotere aanbieders van boekhoudsoftware en is geschikt voor zowel kleine als grote organisaties. Meer informatie vind je hier.

CASHweb

CASHweb is onderdeel van Visma. Ze bieden zowel een offline als een online variant aan. Meer informatie vind je hier.

Exact Online

Exact Online is een van de grotere aanbieders van boekhoudsoftware (met meer dan 550.000 klanten). Prijzen zijn aan de stevige kant en variëren van €39 tot €111 per maand. Meer informatie vind je hier.

KING Finance

King Finance maakt onderdeel uit van de bredere software-suite van KING. Je kunt KING Finance vrij makkelijk koppelen aan meer dan 250 branchegerichte softwarepartners. Meer informatie vind je hier.

Kleisteen

Kleisteen biedt een redelijk betaalbaar online boekhoudpakket aan. Prijzen vanaf €17,50 per maand. Meer informatie vind je hier.

Logic4 Commerce Suite

Logic4 Commerce Suite is een alles-in-één webshop en ERP voor de groothandel en de retail. Meer informatie vind je hier.

Microsoft Dynamics 365

Met Microsoft Dynamics 365 kun je onder andere boekouden. Althans. Dat denken we. Lees hun website en probeer zelf chocolade te maken van wat het precies is. Het is ons nog niet gelukt. Meer informatie vind je hier.

MINOX Online

Minox biedt een factureringsmodule aan vanaf €7,50 per maand. Wil je echt gaan boekhouden, dan kom je al snel uit op het ‘basis’ pakket en ben je vanaf €32,50 per maand kwijt. Meer informatie vind je hier.

Moneybird

Elke gebruiker kan Moneybird de eerste 60 dagen gratis uitproberen. Daarna kun je kiezen voor een pakket van €12, €21 of €30 per maand. Het verschil zit in het aantal banktransacties dat je kunt verwerken. Meer informatie vind je hier.

Oracle Cloud ERP

Zie SAP hieronder. Lees overal waar ‘SAP’ staat ‘Oracle’ ;-). Meer informatie vind je hier.

Prodin

Meer informatie vind je hier.

Reeleezee

Reeleezee is een product van Exact. Bedoeld voor kleine ondernemers en hun boekhouders. Prijzen variëren van 15 – 60 euro per maand. Meer informatie vind je hier.

SAP

SAP is de ‘moeder’ van alle boekhoudsoftware. Hoewel ze ook pakketten aanbieden voor het MKB is SAP voor het gemiddelde MKB bedrijf een tandje te groot (en te duur). Meer informatie vind je hier.

Snelstart inKaart

inKaart geeft je de vrijheid om te beslissen wat je zelf kunt en wat je graag overlaat aan je boekhouder of accountant. Prijzen vanaf 15 euro per maand. Meer informatie vind je hier.

Twinfield

Twinfield is een product van Wolters Kluwer. Prijzen beginnen standaard vanaf 5 euro per maand. Meer informatie vind je hier.

Ubbels

Ubbels is het bedrijf achter Odoo. Odoo is – zoals ze zelf zeggen - een suite van open source zakelijke apps, zoals CRM, eCommerce, boekhouding, inventaris, kassasysteem en projectbeheer. Meer informatie vind je hier.

Uniconta

Uniconta is een cloud based ERP systeem. De prijzen zijn aan de forse kant vergeleken met andere aanbieders. Meer informatie vind je hier.

Visma eAccounting

Eenvoudig boekhouden en factureren voor €18,- per maand. Voor starters is Visma eAccounting het eerste jaar gratis. Meer informatie vind je hier.

Wings

Wings is een Belgische softwareleverancier. Klanten kunnen kiezen tussen gebruik van Wings op een eigen server of in de cloud. Meer informatie vind je hier.

Yuki

Yuki is onderdeel van Visma. Voor accountants vanaf €7,50 per administratie. Voor andere ondernemers varieert de prijs op basis van de omvang van je administratie. Meer informatie vind je hier.

In control met onze oplossingen

We hebben verschillende producten om met algoritmes in control te komen. Om datagedreven te gaan werken en om data slim te gebruiken om continu te verbeteren.

GRATIS

Laagdrempelige manier om kennis te maken met geautomatiseerde data-analyses

Gratis

FLEX

Een maatwerk algoritme om dat ene specifieke probleem in je administratie op te lossen

Vanaf 4500

EXPERT

Een met een vakinhoudelijk expert ontwikkelde en beproefde set algoritmes op specifieke thema's

Vanaf 5000

ENTERPRISE

Een volledige suite om datagedreven continu te verbeteren met een onbeperkt aantal algoritmes

Vanaf 50000

Op de hoogte blijven?

Volg ons op  LinkedIn of lees ons blog.

Tip je collega

De kleine lettertjes

Voorwaarden

Home
Oplossingen Gratis Flex Expert Enterprise
Blog Ons verhaal Contact