Ons verhaal

Met ons platform analyseren we (desgewenst continu) de administraties van onze klanten. Dat doen we met algoritmes die variëren van heel simpel (bijvoorbeeld 'Klopt het BTW-nummer?') tot heel geavanceerd (bijvoorbeeld het met machine learning voorspellen van de juiste grootboekrekening op basis van de boekingstekst). Met onze algoritmes vinden we fouten, kansen en risico's. Zodat jij en je collega's efficiënter, betrouwbaarder en slimmer kunnen werken.

wijcontrolerenjedata.nl is een product van Realtime B.V.. Je kent ons misschien niet, maar we worden al jaren gebruikt en vertrouwd door vele grote (en kleine) organisaties. Lees bijvoorbeeld hier meer over wat we doen bij Wageningen University & Research.

Ben je enthousiast geworden over geautomatiseerde data-analyses? Dan laten we je graag, in ruil voor een kop , in een persoonlijk gesprek zien wat we kunnen. Neem gerust contact met ons op. Wil je ons gewoon eens proberen? Klik dan hier.

Onze algoritmes vinden de fouten in jouw administratie

Iedere dag ontstaan er in iedere administratie fouten en risico's. Onze software spoort die fouten en risico's automatisch voor je op, helpt je bij het herstel en biedt het inzicht om ze in de toekomst te voorkomen.

GRATIS

Laagdrempelige manier om kennis te maken met geautomatiseerde data-analyses

Gratis

FLEX

Een maatwerk algoritme om dat ene specifieke probleem in je administratie op te lossen

Vanaf 4500

EXPERT

Een met een vakinhoudelijk expert ontwikkelde en beproefde set algoritmes op specifieke thema's

Vanaf 5000

ENTERPRISE

Een volledige suite om datagedreven continu te verbeteren met een onbeperkt aantal algoritmes

Vanaf 50000

Op de hoogte blijven?

Volg ons op  LinkedIn of lees ons blog.

Tip je collega

De kleine lettertjes

Voorwaarden

Home
Oplossingen Gratis Flex Expert Enterprise
Blog
Ons verhaal Contact