Meer data-analyses

Stap voor stap meer analyses

Zorgvuldigheid is belangrijk als je werkt met data-analyses. Daarom zijn we wijcontrolerenjedata.nl begonnen met een beperkt aantal analyses. De komende tijd blijven we het aantal data-analyses uitbreiden. Welke analyses dat worden, bepalen we graag met jou. Waar heb jij behoefte aan? Laat het ons weten! Wij prioriteren op basis van wat jullie belangrijk vinden.

Automatische analyses op veel voorkomende risico's

wijcontrolerenjedata.nl is een webshop. Dat betekent dat de analyses die we aanbieden standaard-analyses zijn. Analyseren kan op een aantal manieren. Laten we je een paar voorbeelden geven. We analyseren bijvoorbeeld ten opzichte van een norm (denk aan: bestellingen die boven een aanbestedingsgrens uitkomen of factureren die langer dan een bepaalde periode openstaan). Een andere mogelijkheid is analyseren ten opzichte van andere transacties (denk bijvoorbeeld aan dubbele facturen of declaraties waar geen kosten tegenover staan). We kunnen matchen op identieke waarden, maar ook op waarden die veel op elkaar lijken. Er is veel mogelijk, zolang een analyse toepasbaar is op verschillende organisaties.

Direct resultaat

Het voordeel van geautomatiseerde analyses is onder andere de snelheid. Direct na het uploaden van je data gaat het systeem voor je aan de slag. Eerst voeren we een pre-check uit op de kwaliteit van je data. Zo zie je meteen of je data betrouwbaar genoeg is. Na betaling starten we meteen met de analyse. Vaak zie je direct resultaat. Afhankelijk van de omvang van je dataset kan de verwerking wat langer duren. We sturen je dan (dezelfde werkdag nog) een mail met een link naar onze beveiligde omgeving, waar je je resultaten kunt bekijken.

Niet goed, geld terug

Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over de resultaten die je van ons ontvangt? Dan krijg je zonder gezeur je geld terug. De enige uitzondering op deze regel is als we zien dat je hier misbruik van maakt.

Welkom bij
WijControlerenJedata.nl

Voordat je verder gaat, vragen we je akkoord te gaan met onze Algemene voorwaarden en onze Cookies.

Ik ga niet akkoord Ik ga akkoord

Controleren javascript ondersteuning

Voor een optimale gebruikerservaring, maakt deze website intensief gebruik van javascript.

Als deze tekst niet snel wordt vervangen, ondersteunt uw browser GEEN javascript. Schakel javascript in uw browser in of gebruik een andere browser.